Билјана Ванковска не влезе во трката за претседател на РМ

Ве известуваме дека професорката Билјана Ванковска не успеа да ги собере потребните 10.000 потписи за да стане кандидат за претседателските избори. Покрај […]

Анима Мунди ја поддржаа Ванковска во постапката за собирање потписи

Активисти и пријатели на животните, ве информираме дека вчера добивме писмено обраќање од проф. Билјана Ванковска, претендент за кандидат за претседател на […]